naše usluge

Fotografiranje

Vršimo razne vrste snimanja i slikanja za najširu upotrebu. Snimanje vršimo digitalnim fotoaparatom ili po potrebi korištenjem letećeg drona. Također nudimo uslugu slikanja proizvoda 360° za korištenje u Vašem webshopu.  

Snimanje dronom sve je popularniji način prikaza i prezentiranja objekata i događaja te svatko želi u svom video prilogu imati barem dio snimljen iz zraka. Panoramskim snimanjem dronom mogu se uhvatiti vrhunski kadrovi u visokoj rezoluciji koji će Vašem video-uratku dodati perspektivu.

  • Snimanje dronom u visokoj rezoluciji s naprednim mogućnostima i efektima.
  • Profesionalno fotografiranje dronom s visine i udaljenosti koja vam je potrebna.
  • Kvalitetna montaža panoramskih video zapisa i obrada fotografija snimljenih dronom.

Dronom možemo snimiti sve što Vam je potrebno:

  • Snimanje nekretnina dronom
  • Snimanje manifestacija dronom
  • Snimanje turističke ponude dronom
  • Snimanje turističkog objekta dronom
  • Snimanje nepristupačnih terena dronom

Također, snimke iz zraka možete koristiti za razne druge oblike promocije, kao što je promocija proizvoda ili snimanje svatova dronom, team-bulidinga i još mnogo toga.

Našim dronom možemo snimati u najvišoj 4K rezoluciji i slikati fotografije visoke rezolucije, čime ćete dobiti vrhunsku sliku iz zraka.

Uz snimanje, radimo i montažu sirovog materijala snimljenog dronom (postprodkukcija), te ćemo i s te strane uvažiti sve vaše želje kako bi dobili vrhunski finalni proizvod.

Slobodno nam se javite i poslati ćemo vam ponudu za snimanje dronom sa elementima koji su Vam potrebni (npr. izlazak na lokaciju, snimanje i fotografiranje kadrova iz zraka po vašoj želji, montažu video zapisa i/ili fotografija i isporuku gotove snimke u modernim formatima i medijima.

Budite u prednosti pred konkurencijom

360 fotografije omogućavaju Vašim kupcima da vide proizvod sa svih strana, baš kao što bi to bili u mogućnosti vidjeti i u klasičnoj trgovini.

Možda ne toliko smatrana “must have”-om, 360 fotografija može djelovati na kupca iz više aspekata, jedan od njih je kredibilitet, razina uloženog truda da se baš tako prikaže proizvod, onaj jako skup ili onaj jako jeftin, no dali ste maksimum da ga prikažete na virtualno savršen način.

Za više pitanja...

Kontakt podaci