Web dizajn je proces planiranja, izrade i dizajniranja web stranice.

Izrada interent stranica

Web dizajn i izrada Web trgovina

Da bi napravili finalni proizvod tj. web stranicu potrebno je spojiti različite elemente u cjelinu, a to su: programiranje i prilagodba cms-a (Content Management System-a ili Sustava za upravljanje sadržajem), te ilustracija, fotografija i multimedije. Svi ti elementi čine jedinstvenu cjelinu koju nazivamo web stranicom.

Što čini dobar web design a time ujedno i dobar web?

Za izradu kvalitetne web stranice, web trgovine ili internet portala potrebno je poznavati tehničku prirodu Interneta i biti prilagodljiv svakodnevnim promjenama.

Web design je dinamičan te se konstantno mijenja, grana i obnavlja.

Tijekom izrade web mjesta potrebno je upoznati se sa željama klijenta i sa potrebama krajnjih korisnika, kako bi se izradila stranica koja će dati željene rezultate. Nije isto ako klijent želi olakšati potencijalnim klijentima da ga pronađu, želi prezentaciju svojih proizvoda online kako bi povećao prodaju nekim drugim kanalima, želi prodavati svoje proizvode online ili da ne nabrajamo…

Teško je odrediti neku univerzalnu kategorizaciju jer svaki klijent želi, tj. treba nešto drugo a mi smo tu da Vam pomognemo da dobijete točno ono što trebate, ili bar nešto najbliže tome što je moguće napraviti unutar budžeta kojim raspolažete.

Web mjesto je poslovni proces na kojem se vodi marketing, PR, prodaja, podrška korisnicima.

Tijekom izrade web stranice ili web trgovine potrebno je upoznati se sa željama klijenta i sa potrebama krajnjih korisnika, kako bi se izradila stranica koja će dati željene rezultate.

Izrada interent stranica

Web dizajn i izrada Web trgovina

Dobru web stranicu, a ujedno i dobar dizajn čine:

  • kvalitetan sadržaj
  • dobar design
  • dobra prića – kvalitetno osmišljena prezentacija tvrtke ili projekta
  • tehnologija izrade

Ali i

  • dobar blog
  • dobre novosti
  • dobar facebook profil i svi ostali on-line servisi i mediji koji su u sprezi s njim.

Moglo bi se reći da je dobar web design kao dobar film, ima dobru temu, dobru priču, dobar tim ljudi koji radi na njemu ali i najbitnije od svega – ima dobre gledaoce. Najčešće se prikazuje publici koju tema zanima, tj. potencijalnim klijentima i kupcima.

Znači web design je mješavina dizajna, sadržaja, tehnologije, ali i optimizacije za tražilice koja određuje koji korisnici će ga najviše posjećivati.

Web više nije zamjena za posjetnicu kao prije desetak godina. Dobar web je poslovni proces koji počinje nakon izrade web stranice na kojoj se vodi marketing, PR, prodaja, podrška korisnicima te razne druge aktivnosti koje su najčešće specifične i drugačije za svakog klijenta.

Cijene

ODABERITE
OPCIJU

Osnovne cijene mogu varirati te ovise o Vašim potrebama te količini posla. Za nas ne postoji premali ili preveliki klijent te svakom pristupamo individualno na način da pokušamo pronaći optimalno rješenje kako bi što prije opravdali uložen novac.

Nudimo dvije opcije plaćanja. Mjesečno koje uključuje izradu i održavanje ili plaćanje izrade stranice ili trgovine u cijelosti na način da sami možete uređivati cjelokupan sadržaj stranice.

Mjesečno plaćanje

OD 200.00 kn/mj
Ugovor na 2 godine
CMS
Responzivni dizajn
SEO optimizacija
Održavanje

Web trgovina

VEĆ OD 6000.00 kn
Responzivni dizajn
CMS
Responzivni dizajn
Plus paktet web aplikacija
SEO optimizacija

Reference

Kontaktirajte nas