naše sluge

Materijali i tehnologije

U našoj ponudi možete pronaći veliki broj raznovrsnih folija koje koristimo u izradi prilagođenih proizvoda za kako industriju i trgovinu, tako i u kućanstvu.

Vinilne folija za naljepnice je na prvom mjestu kada je riječ o prilagođenim naljepnicama i etiketama. Fleksibilnost i trajnost čine je savršenim materijalom za ispis visokokvalitetnih, funkcionalnih, personaliziranih i svestranih vinilnih naljepnica. Postoji širok spektar vinilnih folija s kojima možete prilagoditi naljepnice a Think Ink ima savršenu za Vašu potrebu.

Za Vas nudimo i uslugu gumiranja vinilnih naljepnica. Gumiranje je postupak u kojem dodajemo sloj prozirne poliuretanske gume na vinilne naljepnice. Sloj gume dodaje dva do tri milimetra na debljinu naljepnice te pruža vrhunsku razinu fizičke zaštite naljepnice a znatno dodaje i vizualnoj atraktivnosti proizvoda.

Izrađujemo sve tipove bar kodova te QR kodova na rolama, identične ili sekvencijalne serije, vinilne ili papirnate naljepnice, sve ovisno o Vašim potrebama. Naljepnice mogu biti jednostavne ili potpuno prilagođene vašim potrebama - sa dodatnim tekstovima i logotipom.

Dizajniranje te apliciranje najsuvremenijih rješenja za zatamnjivanje ili podizanje razine privatnosti u Vašim uredskim ili poslovnim prostorijama.

Kao dodatnu zaštitu vinilnim naljepnicama, a u slučajevima koji o iziskuju pojačanu fizčku aktivnost, koristimo laminaciju. Laminacija je dodatni sloj prozirne plastične folije koji se upotrebom termo-laminatora aplicira na vinilne naljepnice.

Folija koju koristimo za prijenos grafičkog dizajna na pamučne majice ili vrećice. Nakon ispisa dizjana, koristimo termo-prešu za postojani prijenos na artikle po Vašem izboru.

Posebna vrsta rupičaste folije koja se koristi na velikim prozorskim površinama a najčešće iz dva razloga – nutarnjem prostoru pruža određenu razinu zasjenjivanja dok se vanjska strana koristi kao reklamni potencijal.

Folija koja se koristi u slučajevima kada naljepnicu želite zalijepiti i odlijepiti nekoliko puta bez da se ona potrga ili izgužva. Tehnologija mikrokanalića na poleđini folije dopušta da se naljepnica prelijepi nekoliko puta ali i sprečava pojavu mjehurića prilikom ljepljenja što je idealno za korištenje na namještaju ili zidovima.

Vrsta platnene folije sa premazon za upijanje boja. Koriste se kod ispisa umjetničkih slika ili fotografija a kada želimo 3D teksturu vrlo sličnu originalnim slikama na platnu. Idelano za umnožavanje vlastitih umjetničkih djela.

Podne naljepnice su izrazito čvrste vinilne naljepnice koje mogu podnositi svakodnevno gaženje a da se pritom ne trgaju i ne gube svoja grafička svojstva. Idealne su za korištenje podnih površina u svrhu reklamonog ili informativnog medija.

Posebna vrsta vinilnih naljepnica koje su čvrste i postojane u slučajevima kada se njima ne manipulira ali se jednostavno i lako trgaju u slučaju pokušaja skidanja sa površina. Koriste se kao sigurnosne i garantne naljepnice, npr. na elektroničkim uređajima.

Dizajniramo i izrađujemo Smart kartice prilagođene Vašim potrebama. Korištenjem različitih tehnologija implementiranih na karticama, povećava se spektar upotrebe i prilagođuje potrebama klijenata. Tako se kartice mogu koristiti za kontrolu ulaska/izlaska sa radnog mjesta ili zgrade, kao program vjernosti za kupce, kao poslovne kartice (vizitke) i sl. Tehnologije koje se koriste na karticama su RFID, magnetski slip, NFC, bar-code, QR-code itd. a iste su upotpunjene Vašim dizajnom i logotipom.

Za više pitanja...

Kontakt podaci