our services

Materijali i tehnologije

U našoj ponudi možete pronaći veliki broj raznovrsnih folija koje koristimo u izradi prilagođenih proizvoda za kako industriju i trgovinu, tako i u kućanstvu.

Vinilne folija za naljepnice je na prvom mjestu kada je riječ o prilagođenim naljepnicama i etiketama. Fleksibilnost i trajnost čine je savršenim materijalom za ispis visokokvalitetnih, funkcionalnih, personaliziranih i svestranih vinilnih naljepnica. Postoji širok spektar vinilnih folija s kojima možete prilagoditi naljepnice, a Think Ink ima savršenu za Vaš potrebu.

Kao dodatnu zaštitu vinilnim naljepnicama, a u slučajevima koji o iziskuju pojačanu fizčku aktivnost, koristimo laminaciju. Laminacija je dodatni sloj prozirne plastične folije koji se upotrebom termo-laminatora aplicira na vinilne naljepnice.

Posebna vrsta rupičaste folije koja se koristi na velikim prozorskim površinama a najčešće iz dva razloga – nutarnjem prostoru pruža određenu razinu zasjenjivanja dok se vanjska strana koristi kao reklamni potencijal.

Vrsta platnene folije sa premazon za upijanje boja. Koriste se kod ispisa umjetničkih slika ili fotografija a kada želimo 3D teksturu vrlo sličnu originalnim slikama na platnu. Idelano za umnožavanje vlastitih umjetničkih djela.

Folija koju koristimo za prijenos grafičkog dizajna na pamučne majice ili vrećice. Nakon ispisa dizjana, koristimo termo-prešu za postojani prijenos na artikle po Vašem izboru.

Podne naljepnice su izrazito čvrste vinilne naljepnice koje mogu podnositi svakodnevno gaženje a da se pritom ne trgaju i ne gube svoja grafička svojstva. Idealne su za korištenje podnih površina u svrhu reklamonog ili informativnog medija.

Posebna vrsta vinilnih naljepnica koje su čvrste i postojane u slučajevima kada se njima ne manipulira ali se jednostavno i lako trgaju u slučaju pokušaja skidanja sa površina. Koriste se kao sigurnosne i garantne naljepnice, npr. na elektroničkim uređajima.

Folija koja se koristi u slučajevima kada naljepnicu želite zalijepiti i odlijepiti nekoliko puta bez da se ona potrga ili izgužva. Tehnologija mikrokanalića na poleđini folije dopušta da se naljepnica prelijepi nekoliko puta ali i sprečava pojavu mjehurića prilikom ljepljenja što je idealno za korištenje na namještaju ili zidovima.

Za Vas nudimo i uslugu gumiranja vinilnih naljepnica. Gumiranje je postupak u kojem dodajemo sloj prozirne poliuretanske gume na vinilne naljepnice. Sloj gume dodaje dva do tri milimetra na debljinu naljepnice te pruža vrhunsku razinu fizičke zaštite naljepnice a znatno dodaje i vizualnoj atraktivnosti proizvoda.

Cijene

A Variety of
Options

Transform your everyday environment with these 3 different sets of architecture services offered at affordable price. Every pricing package can be customized according to your wishes.

Basic

$29.00
Interior Design
Space Planning
Decorating Service
Project Management

Premium

$79.00
Landscape Design
Planning & Development
Custom Furniture
Refurbishing
Let’s Get in Touch

Kontakt podaci

Mob: +385 97 784 51 77
E-mail: info@think-ink.hr
Adresa: Hercegovačka 23, Varaždin
Radno vrijeme:
Pon — Pet 10:00 – 14:00